niedziela, 31 marca 2013

Delikatny dip chrzanowy

Pasuje do jajek , wędlin i mięs . Jest chrzanowy ale delikatny - nie idzie nosem hi
hi ....

Delikatny dip chrzanowy
składniki

    1 słoiczek Chrzanu
    4 łyżki majonezu,
    4 łyżki śmietany,
    2 łyżki serek mascarpone

Chrzan użyłam taki z słoiczka. Użyłam cały mały słoiczek. Dodałam do niego majonez ok 4łyżki użyłam light. Następnie dodałam śmietanę 18 procent też ok 4 łyżki. Wymieszałam i dodałam serek mascarpone . Wszystko razem dokładnie wymieszałam. Wstawiłam do lodówki na ok 2 godziny , żeby wszystko ładnie się połączyło. Podałam do jajek ,mięs i wędlin.



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz