Suplementy

niedziela, 12 lutego 2012

Fasolka w pomidorach Pelati Cirio

  
 Lekkie smaczne pełne witamin .
składniki
    * 25 dag fasolka szparagowa,
    * 1/2 puszki Pelati Cirio
    * 2 ząbki czosnek,
    * kostka do smaku Winiary
   * masło,
    * Makaron razowy pełnoziarnisty
   * natka pietruszki


Makaron gotujemy według przepisu. Odcedzamy . Fasolkę obieramy gotujemy w wodzie  z dodatkiem kostki bulionowej .Po ugotowaniu fasolkę odcedzamy .Na patelni rozpuszczamy masło dajemy ugotowana fasolkę ,wyciskamy 2 ząbki czosnku ,wlewamy pół puszki pomidorków . Mieszamy .doprawiamy pokruszona kostką bulionową . Chwilę smażymy . Podajemy z makaronem i natka pietruszki .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz