* 1Makara winiary
* 4 paluszki surimi,
* 2 szt ogórek konserwowy,
* 1/2 szt cebula,
* 1/2 szt ogórek zielony,
* 1 szt pomidor,
* 3 łyżki musztarda francuska,
* 1 łyżka oliwa,
* pieprz,
* 5 szt Oliwki czarne,
* natka pietruszki
Makaron chiński z zupki Makara winiary zalewamy wrzątkiem ,nakrywamy i odstawiamy na ok 5 min . Następnie odcedzamy z nadmiaru wody i studzimy . Korniszony kroimy w kostkę .Pomidora myjemy kroimy w dużą kostkę .Paluszki krabowe kroimy w paseczki .
Oliwki kroimy w paseczki .Natkę siekamy . Wszystkie składniki mieszamy z zimnym makaronem .Musztardę francuską mieszamy z oliwą ok 1 łyzeczka ,mieszamy .dodajemy do sałatki .Mieszamy
wygląda bardzo apetycznie :) i w kilka chwil mamy wspaniałe danie
OdpowiedzUsuńhttp://kocie-smaki.pl