Suplementy

środa, 15 lutego 2012

Makaron ryżowy na ciepło z ananasem i sosem chilli

#1 /2 paczki makron ryżowy Taotao
# 1/4 szt ananas w puszce,
# 1/2 szt ogórek zielony,
# sos chilli słodki Taotao
# szynka konserwowa,
# pieprz

Makaron ryżowy zalewamy wrzątkiem ,wkruszamy tam kostkę grzybową winiary .Nakrywamy przykrywką zostawiamy .Ananasa odcedzamy ,kroimy w kawałki . Szynkę kroimy w cieniutki makron .Ogórka myjemy i kroimy  w kostkę .Gotowy makaron przecedzamy .Wszystkie składniki wkładamy do woka i podsmażamy ,lekko . Dodajemy sos chilli słodki mieszamy i podajemy na ciepło

1 komentarz:

  1. Ja też gotuję tak jak lubię i potrafię i chyba to jest najlepsze w tym czarowaniu smakami;)

    OdpowiedzUsuń