* 15 dag ser zółty dojrzewający Mały Książę
* 1 szkl makron szpinakowy,
* 4 szt paluszki karbowe,
* natka pietruszki,
* oliwa z oliwy,
* Sól,
* pieprz,
* 5 szt Oliwki czarne,
* 1/4 szt kalafior,
* 1 szt pomidor,
* 3 kawałki papryka marynowana
* kosta bulionowa warzywna Winiary
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu z dodatkiem bulionu warzywnego winiary . Odcedzamy i studzimy . Kalafior gotujemy na parze i tniemy na kawałki -studzimy . Paluszki krabowe kroimy w kosteczkę ser żółty kroimy w kostkę .Oliwki kroimy w plasterki.Natkę kroimy dosć grubo. Paprykę kroimy w paseczki .Pomidora myjemy kroimy w paski . Składniki razem mieszamy lekko za pomocą dwóch łyżek .doprawiamy oliwa solą i pieprzem
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz