Pasty kanapkowe to super sprawa , są bardzo wydajne i smaczne.
Pasta rybna kanapkowa
składniki
1 szt konserwa rybna w pomidorach
2 jajka
20 dag twarogu
1/2 szt cebuli
2 łyżki sos tatarski
Sól morska
pieprz kolorowy ziarnisty
3 ogórki konserwowe
Rybę wyciągamy z puszki i ugniatamy widelcem, dodajemy posiekaną drobno cebulkę. Jajka gotujemy na twardo studzimy obieramy i siekamy. Ogórki kroimy drobniutko. Ser kruszymy i dodajemy do pasty.Mieszamy wszystko dobrze na gładką masę. Dodajemy sos tatarski.Mieszamy. Doprawiamy sola ,pieprzem do smaku. Chłodzimy i podajemy z pieczywem.
Też lubię takie pasty, prosto i smacznie ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl
OdpowiedzUsuń