- 1/2 paczki makaron ryżowy,
- * 15 dag szynka gotowana,
- * 1/2 szt kukurydza w puszce,
- * 2 szt pieczarki całe,
- * 1/3 szt papryka czerwona,
- * sos sojowy
- *szczypiorek
- Zagotowujemy wodę w garnku ,wyłączamy palnik lekko solimy wkładamy makaron nakrywamy . Po 10 min .Odcedzamy - Na woka kładziemy odsączoną kukurydzę ,pokrojoną paprykę ,pieczarki,szynkę pokrojoną w paseczki .Mieszamy szybciutko .Dodajemy makaron ,doprawiamy sosem sojowym.Mieszamy i gotowe . Podajemy na talerzu na ciepło ozdobione posiekanym szczypiorkiem
czwartek, 29 września 2011
Makaron ryżowy z woka z warzywami
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz