Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Na patelni rozgrzewamy 1 łyżkę oliwy dodajemy szpinak ,mieszamy smażymy . Dodajemy wyciśnięty czosnek sól czosnkową ziarenka smaku i świeżo zmielony pieprz .Mieszamy podsmażamy .Dodajemy ugotowany ryż wszystko mieszamy . Następnie robimy kluki i podajemy ozdobione koperkiem .
piątek, 3 lutego 2012
Zielone kule zdrowia
Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Na patelni rozgrzewamy 1 łyżkę oliwy dodajemy szpinak ,mieszamy smażymy . Dodajemy wyciśnięty czosnek sól czosnkową ziarenka smaku i świeżo zmielony pieprz .Mieszamy podsmażamy .Dodajemy ugotowany ryż wszystko mieszamy . Następnie robimy kluki i podajemy ozdobione koperkiem .
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz