Penne gotujemy według przepisu na opakowanie ,uwaga ,żeby nie rozgotować .Musi być al dente.Do gotowania dodajemy sól i oliwę . Po ugotowaniu odcedzamy . Marchewkę gotujemy . Zimna kroimy w paseczki słupki .Takie słupki kładziemy do makaronu . Podajemy kropione oliwa ,doprawione pieprzem i posypane natka pietruszki
poniedziałek, 5 marca 2012
Przystawka zakąska z razowego penne nadziewanego marchewką
Przystawka z razowego penne nadziewanego marchewką
* 1 garść makaron penne Misura
* 1 szt marchewka,
* Sól,
* oliwa,
* pieprz kamis
* natka pietruszki
Penne gotujemy według przepisu na opakowanie ,uwaga ,żeby nie rozgotować .Musi być al dente.Do gotowania dodajemy sól i oliwę . Po ugotowaniu odcedzamy . Marchewkę gotujemy . Zimna kroimy w paseczki słupki .Takie słupki kładziemy do makaronu . Podajemy kropione oliwa ,doprawione pieprzem i posypane natka pietruszki
Penne gotujemy według przepisu na opakowanie ,uwaga ,żeby nie rozgotować .Musi być al dente.Do gotowania dodajemy sól i oliwę . Po ugotowaniu odcedzamy . Marchewkę gotujemy . Zimna kroimy w paseczki słupki .Takie słupki kładziemy do makaronu . Podajemy kropione oliwa ,doprawione pieprzem i posypane natka pietruszki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz