Kasze gotujemy w lekko osolonej wodzie .Studzimy .dodajemy do niej 2 łyzki tuńczyka i kukurydzę mieszamy . Wkładamy do miseczki i wykładamy na talerz.Grzybki mun moczymy 5 min w gorącej wodzie potem gotujemy ok 6 min . Lekko siekamy kropimy oliwa sosem sojowym i układamy na talerzu.
poniedziałek, 21 listopada 2011
Kasza z grzybkami mun ??
Połączenie kultur -ale smakowite.
* 1 woreczek kasza gryczana,
* 1 szt kukurydza,
* 1 garsc grzybki mun Taotao
* sól do smaku,
* pieprz,
* natka pietruszki,
* tuńczyk kawałki w oleju,
* sos sojowy Taotao
Kasze gotujemy w lekko osolonej wodzie .Studzimy .dodajemy do niej 2 łyzki tuńczyka i kukurydzę mieszamy . Wkładamy do miseczki i wykładamy na talerz.Grzybki mun moczymy 5 min w gorącej wodzie potem gotujemy ok 6 min . Lekko siekamy kropimy oliwa sosem sojowym i układamy na talerzu.
Kasze gotujemy w lekko osolonej wodzie .Studzimy .dodajemy do niej 2 łyzki tuńczyka i kukurydzę mieszamy . Wkładamy do miseczki i wykładamy na talerz.Grzybki mun moczymy 5 min w gorącej wodzie potem gotujemy ok 6 min . Lekko siekamy kropimy oliwa sosem sojowym i układamy na talerzu.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz