niedziela, 8 kwietnia 2012

Lekkie wiosenne kanapeczki z jajkiem przepiórczym

Lekkie wiosenne kanapeczki z jajkiem przepiórczym na pieczywiechrupki z szynką gotowaną ZIMBO
składniki
  * 5 szt jajka przepiórcze,
    * 1 szt mozzarella,
    * 5 szt pieczywo chrupkie goofood
    * 5 plastrów szynka gotowana ZIMBO
    * 1/2 szt ogórek,
    * pieprz
Przygotowujemy pieczywo chrupkie okrągłe . Z szynki gotowanej wycinamy kółka ,resztki szynki kroimy w paseczki . Na pieczywie kładziemy kółko szynki na to plasterki ogórka .Jajka gotujemy obieramy i kroimy na pół.Układamy na pieczywie . Dajemy plasterek mozzarelli i ozdabiamy pociętą szynką i koperkiem .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz