wtorek, 21 sierpnia 2012

Ogóreczki nadziewane pastą twarogową

Ogóreczki nadziewane pastą twarogową  z tuńczykiem

składniki
    5 szt małe ogórki,
    1/2 szt tuńczyk w sosie własnym,
    1/2 kostki twaróg Bieluch
    1 łyżka śmietana,
    1 szt cebula mała,
    pieprz kolorowy ziarnisty Prymat,
    koperek

Twaróg kruszymy do miseczki solimy go lekko do smaku . Tuńczyka odcedzamy z zalewy i dodajemy do twarożku . Cebulę siekamy drobno dodajemy do pasty .Mieszamy .Doprawiamy pieprzem kolorowym .  Ogórki dobrze myjemy łyżeczką wyciągamy pestki .Nakładamy pastę .Ozdabiamy koperkiem .


2 komentarze:

  1. fajne i bardzo ładnie wygladaja ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. super przepisik dziś wypróbowałam :)
    Otagowałam Cię i nominowałam do Versatile Blogger zapraszam http://testereczka.blogspot.com/2012/08/versatile-blogger-blogowa-zabawa.html

    OdpowiedzUsuń