Ogóreczki nadziewane pastą twarogową z tuńczykiem
składniki
5 szt małe ogórki,
1/2 szt tuńczyk w sosie własnym,
1/2 kostki twaróg Bieluch
1 łyżka śmietana,
1 szt cebula mała,
pieprz kolorowy ziarnisty Prymat,
koperek
Twaróg kruszymy do miseczki solimy go lekko do smaku . Tuńczyka odcedzamy z zalewy i dodajemy do twarożku . Cebulę siekamy drobno dodajemy do pasty .Mieszamy .Doprawiamy pieprzem kolorowym . Ogórki dobrze myjemy łyżeczką wyciągamy pestki .Nakładamy pastę .Ozdabiamy koperkiem .
fajne i bardzo ładnie wygladaja ;)
OdpowiedzUsuńsuper przepisik dziś wypróbowałam :)
OdpowiedzUsuńOtagowałam Cię i nominowałam do Versatile Blogger zapraszam http://testereczka.blogspot.com/2012/08/versatile-blogger-blogowa-zabawa.html