piątek, 31 sierpnia 2012

Cukinia z fasolką na parze z grillowaną białą kiełbaską

Cukinia z fasolką na parze z grillowaną białą kiełbaską ,dietetyczne lekkie danie obiadowe lub kolacyjne.

składniki

    1 szt cukinia,
    1 garść fasolka szparagowa,
    1/2 szt papryka czerwona,
    olej kujawski,
    Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
    Sól morska- MŁYNEK,
    1 szt kiełbasa biała

Cukinie młodą małą dobrze myjemy nie obieramy . Przekrawamy wyciągamy pestki i kroimy na duże kawałki . Fasolkę obieramy . Paprykę czerwoną myjemy kroimy w paski .Warzywa gotujemy na parze . Pod koniec gotowania doprawiamy je solą morską i pieprzem . Wykładamy na talerz kroimy olejem. Kiełbasę grillowa kroimy w plasterki i grillujemy . Układamy na warzywach


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz