poniedziałek, 28 maja 2012

Wiosenny burger -bułka na ciepło z serem salami i warzywami

Wiosenny burger -bułka na ciepło z serem salami i warzywami
składniki
    * 4 szt bułka,
    * 4 listki sałata,
    * 8 plastrów ser zółty,
    * 1/2 szt ogórek zielony,
    * 4 szt rzodkiewki,
    * 12 plasterków kiełbasa salami ZIMBO
    * majonez winiary
Bułkę rozcinamy na pół. Na jedną połówkę kładziemy plasterek salami i plasterek sera zółtego na druga połówkę tak samo . Otwarta bułkę zapiekamy w piekarniku . Gdy ser się roztopi ,wyciągamy  z piekarnika. Smarujemy majonezem ,dodajemy listek sałaty klika plasterków ogórka i rzodkiewki . Bułkę zamykamy podajemy .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz