czwartek, 5 kwietnia 2012

Kapusta pekińska z tuńczykiem i śmietaną

Kapusta pekińska z tuńczykiem i śmietaną Robico
składniki
  * 1/4 szt kapusta pekińska,
    * 3 łyżki tuńczyk z wody,
    * 1/2 szt cebula,
    * 1 szt pomidor,
    * 4 łyżki śmietana Robico
    * Sól,
    * pieprz,
    * 1/2 szt jabłko,
    * 1/2 szt ogórek zielony

Kapustę pekińską kroimy w paseczki . dodajemy do niej posiekana cebulę .Jabłko obieramy kroimy w kosteczkę Ogórka myjemy nie obieramy kroimy  w kosteczkę . Dodajemy odsączonego tuńczyka i pokrojonego pomidora .Doprawiamy solą pieprzem .Mieszamy dobrze i dodajemy śmietanę .Chłodzimy

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz