Na pierwszy strzał poszedł tuńczyk TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK 160 G W SŁOIKU .Jaśniutkie kawałki mięska tuńczyka zalane oliwą z oliwek to cały smak z Callipo .
CALLIPO to wyjątkowa włoską marka , oferująca gamę ekskluzywnych, wyśmienitych tuńczyków o najwyższych walorach jakościowych i smakowych.
Po otwarciu słoika zmysły rozbudza przyjemna woń aromatów morza i oliwy z oliwek
Podsumowanie produktu
Marka: CALLIPO
Pojemność: 160g
Cena: ok 15 zł
Dystrybutor: Index Food
Sałatka z młodych ziemniaków i łososiem
składniki
1 słoiczek tuńczyka Callipo
5 szt młodych ziemniaków
suszone pomidory z bazylią i czosnkiem
1/2 puszki groszku zielonego
Sól morska- MŁYNEK
pieprz kolorowy
szczypior
Ziemniaki młode dobrze szorujemy i gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odcedzamy i kroimy na cztery. Do zimnych ziemniaczków dodajemy odcedzony groszek.Dodajemy kawałki tuńczyka i lekko mieszamy. Całość doprawiamy solą morską ,pieprzem i suszonymi pomidorami z bazylią i czosnkiem. Jeszcze raz lekko mieszamy i posypujemy pokrojonym szczypiorem.
Cena tuńczyka dość wysoka ale smak i zapach nie zapomniany. Warto zapłacić więcej i delektować się pysznym czystym mięskiem w porządnej oliwie z oliwek.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz