niedziela, 21 lipca 2013

Pasta rybna kanapkowa


 Pasty kanapkowe to super sprawa , są bardzo wydajne i smaczne.
Pasta rybna kanapkowa 

 składniki

   
1 szt konserwa rybna w pomidorach
    2  jajka
    20 dag twarogu
    1/2 szt cebuli
    2 łyżki sos tatarski
    Sól morska
    pieprz kolorowy ziarnisty
    3  ogórki konserwowe



Rybę wyciągamy z puszki i ugniatamy widelcem, dodajemy posiekaną drobno cebulkę. Jajka gotujemy na twardo studzimy obieramy i siekamy.  Ogórki kroimy drobniutko. Ser kruszymy i dodajemy do pasty.Mieszamy wszystko dobrze na gładką masę. Dodajemy sos tatarski.Mieszamy. Doprawiamy sola ,pieprzem do smaku. Chłodzimy i podajemy z pieczywem.


1 komentarz:

  1. Też lubię takie pasty, prosto i smacznie ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl

    OdpowiedzUsuń