środa, 25 listopada 2015

Śniadaniowa pasta jajeczno - krabowa

Bardzo smaczna i szybka w zrobieniu pasta kanapkowa. Nadaje się na każde pieczywo a nawet do faszerowania warzyw , jajek czy kruchych wytrawnych babeczek .

Śniadaniowa pasta jajeczno - krabowa 
 
składniki
5 jajek
1 opakowanie paluszków krabowych  Surimi
1 łyzka majonezu
2 łyżki serka śniadaniowego
sól

Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Zimne obieramy. Paluszki krabowe obieramy z osłonek - foli. Do miski blendera wkładamy paluszki i chwile miksujemy. Następnie dodajemy jajka i jeszcze chwilę miksujemy - rozdrabniając składniki. Przekładamy masę do miski dodajemy łyżkę majonezu i 2 łyżki serka kanapkowego śniadaniowego. doprawiamy solą do smaku i dobrze mieszamy. Chłodzimy.





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz