wtorek, 8 marca 2016

Testujemy Smakowitą Pajdę - opinia

Brałam udział w teście Smakowitej Pajdy -   Streetcom .


Dostałam do wypróbowania i podzielenia się z znajomymi opakowania Smakowitej Pajdy .
 Co to jest ?


Produkt rośliny bardzo w smaku, zapachu podobny do smalcu domowego zrobionego z słoniny.
Kto nie jada mięsa i pochodnych to dobra alternatywa, może zajadać bez cholesterolu, bez zbędnych kalorii no i bez słoninki . 

Smalec można wykorzystać do przygotowania rożnych potraw , zasmażanej kapusty , bigosu , okrasy np do pierogów, kluseczek . Pomysłów w zastosowaniu bardzo dużo.



Mamy dwie wersje smalczyku 
- z cebulką i jabłkiem 
-z ziołami ogrodowymi 
 
składniki smalcu to

olej słonecznikowy
olej palmowy
olej kokosowy
prażona cebula
suszone jabłka lub zioła
aromaty

2 komentarze:

  1. Ja osobiście polecam. Bardzo ciekawy aromatyczny smak. A to wszystko dzięki jabłku i chrupiącej cebulki. Odpowiednio doprawione, łatwo się smaruje. Można go wykorzystać do różnych dań nie tylko do tradycyjnych kanapek.:) jest dobrą alternatywą dla węglan i nie tylko. W 100% roślinny, bez cholesterolu i tłuszczy utwardzonych. U mnie zagości na pewno :)Jeszcze raz polecam.

    OdpowiedzUsuń