sobota, 26 maja 2012

Pasta śniadaniowa z twarogu,tuńczyka i awokado

Pyszna pasta śniadaniowa podana na waflach Kupiec o smaku cebulki.
składniki
  • 1 kostka twaróg,
  • * 1 szt tuńczyk kawałki w oleju,
  • * 1 szt avokado,
  • * pieprz,
  • * szczypiorek
  • Crunchella Kupiec
  •  Twaróg półtłusty lub chudy kruszymy najlepiej palcami . Tuńczyka lekko odcedzamy z oleju na sitku,rozdrabiamy i dodajemy do twarożku. Mieszamy . Awokado obieramy,wyciągamy pestkę i kroimy w kosteczkę, dodajemy do pasty. Szczypiorek siekamy i dodajemy do pasty. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy pieprzem . Pastę chłodzimy . Podajemy do chleba ,bułek czy wafli 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz