czwartek, 25 lutego 2016

Pasta przekąskowa z awokado

Pasta którą możemy zajadać chrupkami, chipsami ale także wspaniale nadaje się na kanapki .
Zdrowa szybka w zrobieniu i zasmakuje każdemu .
Ja swoja pastę podałam z POPCROP pysznymi chrupiącymi piramidkami.

Pasta przekąskowa z awokado 

składniki
1 awokado
1 filet wędzonego pstrąga
3 jajka
1 ząbek czosnku
sól
chilli


Wędzonego pstrąga rozdrabniamy widelcem. Ząbek czosnku wyciskamy. Awokado obieramy , usuwamy pestkę i rozgniatamy widelcem. Jajka gotujemy na twardo. Zimne obieramy . Miksujemy lub dobrze rozdrabniamy. Składniki mieszamy z sobą. Solimy do smaku  ,dodajemy odrobinę chilli . Jeszcze raz mieszamy i chłodzimy.







Brak komentarzy:

Prześlij komentarz