Nie ma jak zdrowa pyszna pasta .
Fantastyczny pomysł na śniadanie czy kolację . Smarujemy nią
tosty ,grzanki,pieczywo chrupkie czy świeże bułeczki.
Do jej zrobienia użyłam zdrowy
prawdziwy olej rzepakowy Zielony Nurt.
składniki
1 puszka biała fasola
1 puszka czerwona fasola
1 łyżka olej rzepakowy
2 ząbki czosnku
2 łyżki ketchupu
1 łyżka majonezu
sól,pieprz do smaku
Białą i czerwoną fasole odcedzamy na
sicie z zalewy . Miksujemy na gładką masę blenderem. Dodajemy
wyciśnięty czosnek . Dodajemy ketchup,olej i majonez. Doprawiamy
solą i pieprzem do smaku . Jeszcze raz wszystko miksujemy .
Chłodzimy w lodówce i podajemy do pieczywa.
na pewno skorzystam w najbliższym czasie. Ta pasta jest pewnie idealna na śniadanie. myślę, że spodobałaby ci się nasza nowa akcja
OdpowiedzUsuńGotuj sezonowo!
http://durszlak.pl/akcje-kulinarne/gotuj-sezonowo